Testimonials

Ontdek de ervaringen van klanten en kandidaten die DEN de afgelopen 15 jaar geholpen heeft.

''Een nieuw bedrijf met dezelfde hoofdrolspeler''

Een decennium lang werken Den en ik al samen. Bij verschillende werkgevers en voor verschillende rollen heeft Den succesvolle carrières gelanceerd voor zijn kandidaten en mijn collega’s. Den staat voor meer dan alleen recruitment; een échte sparringpartner voor HR en je business!

Ann Seliaerts

HR Manager @IDEMIA

"Denny doet het allemaal net even anders."

“Denny doet het allemaal net even anders. Één van de punten waar hij zich in de basis echt mee onderscheidt is dat hij “nee” durft te verkopen aan zijn kandidaten. “Nee” in de vorm van:  ik heb nu niet iets dat bij jou past en nog belangrijker, iets wat jou verder gaat helpen in je carrière. Denny nam uitgebreid de tijd om mij als persoon in verschillende gesprekken te leren kennen, zowel zakelijk als privé. In deze gesprekken zit hij spreekwoordelijk “naast” je en is niet bezig om je een eventuele vacante functie te verkopen, puur omdat deze nu eenmaal vacant is.Zijn oprechte interesse in combinatie met zijn inhoudelijke kennis en ervaring binnen Sales en zijn grote netwerk, maakte dat ik na enige tijd werd gebeld met een voorstel dat uiteindelijk heeft geleid tot een prachtige job. Ook in het sollicitatietraject en zelfs daarna ben ik erg goed gecoached en begeleid door Denny.

Alexander Mallinckrodt

Business Developer

"Na eerdere ervaringen met werving- en selectiebureaus was ik wat sceptisch."

"Na eerdere ervaringen met werving- en selectiebureaus was ik wat sceptisch. Over het algemeen doen bureaus niet meer dan een cv doorschuiven, soms zelfs zonder een kandidaat face-to-face gesproken te hebben. Maar toen ik Denny sprak was ik meteen om, Denny begreep mij meteen en wist direct te verwoorden aan welke kandidaten ik behoefte had.

We hebben uiteindelijk een hele goede salesmanager kunnen aannemen die zeer goed past binnen ons team van voornamelijk technische mensen. Ik heb de samenwerking met Denny als zeer prettig ervaren en mede door zijn inzet is het een leuk en voor mij leerzaam traject geworden."

Edwin Meijer

Directeur Mecona IT

"Denny heeft mij goed en professioneel geholpen."

"Denny heeft mij goed en professioneel geholpen. Hij wist door mijn CV heen te kijken en heeft hij op basis van feitelijke overeenkomstigheden, maar ook door in te zien dat het gaat over relaties en passende karakters die moeten samenwerken, een match gemaakt.  Tijdens het proces heb ik een zeer betrokken recruiter ervaren die zijn meerwaarde bewees door dichtbij te blijven en gedegen voorbereidingen met ‘prep-talks’ (zonder sturing!) te houden voor de gesprekken met de potentiële werkgever. Mag duidelijk zijn dat ik een mooie job heb gevonden! Daarnaast spreek ik Denny nog met regelmaat en is hij altijd geïnteresseerd."

Tim

Business Developer

"Waarin Denny zich onderscheidt van andere recruiters"

Waarin Denny zich onderscheidt van andere recruiters is dat voor Denny de kandidaat net zo belangrijk is als de opdrachtgever. Mijn ervaring met de meeste andere recruiters is dat ze vooral zo snel mogelijk de vacature willen invullen en geld willen binnenhalen. Denny doet het anders: het moet gewoon kloppen en anders doet hij het niet. Verder is het prettig dat hij je continu op de hoogte houdt tijdens de volledige procedure, écht geïnteresseerd in je is en veel rekening houdt met waar je behoefte aan hebt als kandidaat.

Inge Vlam

Head of Customer Service

"Hoe Denny mij heeft geholpen."

“Vanwege het feit dat mijn voormalig werkgever van de een op de andere dag besloot te stoppen met de activiteiten, moest ik plots snel op zoek naar nieuw werk. Ik raakte in contact met Denny die mij hierbij zeer goed heeft geholpen.

Denny had twee hele mooie vacatures die hij goed vond matchen bij mij. Ik ben bij beide organisaties op gesprek geweest en dat waren zeer interessante gesprekken waarbij beide functies perfect aansloten op wat ik wilde. Uiteindelijk van beide organisaties een aanbieding gehad en had ik zelfs de keuze waar ik wilde werken. Conclusie is dat ik na mijn eerste gesprek met Denny twee weken later weer een baan had die perfect aansloot bij wat ik wil.”

Remco Bloem

Directeur Sales bij Vastgoeddata

"Daar waar menig bureau pretendeert geïnteresseerd te zijn in de drijfveren van haar kandidaten doorleeft Denny die gedachte."

"Na elf jaar in diverse directie functies kwam ik tot het inzicht dat wat ik deed niet echt bij mij paste. Ik miste de echte klik tussen mijn overtuigingen en de visie van de organisatie waar ik voor werkte. Aangezien ik al meer dan 12 jaar naar alle tevredenheid samenwerk met Denny op het gebied van recruitment heb ik mijn persoonlijke ambities met hem besproken. Ondanks dat er geen passende functie voor handen was heeft Denny zijn netwerk ingezet wat ertoe heeft geleid dat ik via via in een rol zit die mij op het lijf is geschreven.Deze anekdote geeft voor mij mooi weer wat de echte kracht is van Denny. Oprecht geïnteresseerd, vertrouwelijk, daadkrachtig en behulpzaam vanuit de positie van de opdrachtgever en de kandidaat, telkens weer"

Mark Sanders

Padvinder voor groei bij Havep

"Door de ontspannen manier van het contact is het eenvoudig om elkaar echt te leren kennen"

"Tijdens mijn ervaringen met Denny is mij vooral opgevallen hoe “relaxt” hij zaken doet. Door de ontspannen manier van het contact is het eenvoudig om elkaar echt te leren kennen en daarom open over onze uitdagingen te spreken. Denny is oprecht nieuwsgierig hoe hij je kan helpen en ziet daarom snel oplossingen. Dat, gecombineerd met zijn gigantische netwerk, zorgt voor een spoedige invulling van vacatures en tevens voor een meer dan fijne samenwerking."

Marc van Versendaal

Strategisch Sales Expert

Laat je CV achter

Laat je gegevens achter en DEN neemt snel contact met je op. Een achtergrond van 15 jaar recruitment zorgt voor een mooie set aan klanten. Een netwerk
dat wordt ingezet voor jou!

Uploaden...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

DEN is en blijft integer.

Neem contact op

DEN
belooft